shop4nl - gaming essentials

Privacy

Achtergrond

shop4nl.com understands that your privacy is important to you and that you care about how your personal data is used and shared online. We respect and value the privacy of everyone who visits this website, shop4nl.com (“Our Site”) and will only collect and use personal data in ways that are described here, and in a manner that is consistent with Our obligations and your rights under the law.

Lees dit privacybeleid zorgvuldig door en zorg ervoor dat u het begrijpt. Uw acceptatie van ons privacybeleid wordt geacht te hebben plaatsgevonden op uw eerste gebruik van onze site. Als u dit Privacybeleid niet accepteert en hiermee instemt, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van Onze Site.

1. Definitions and Interpretation

In dit beleid hebben de volgende termen de volgende betekenis:

"Mijn Account" betekent een account vereist voor toegang tot en / of gebruik van bepaalde gebieden en functies van onze site;
"Cookies" betekent een klein tekstbestand dat door onze site op uw computer of apparaat wordt geplaatst wanneer u bepaalde delen van onze site bezoekt en / of wanneer u bepaalde functies van onze site gebruikt. Details van de cookies die door onze site worden gebruikt, zijn uiteengezet in sectie 13 hieronder;
"Cookie Law" means the relevant parts of the Privacy and Electronic Communications (EC Directive) Regulations 2003;
"persoonlijke gegevens" means any and all data that relates to an identifiable person who can be directly or indirectly identified from that data. In this case, it means personal data that you give to Us via Our Site. This definition shall, where applicable, incorporate the definitions provided in the EU Regulation 2016/679 – the General Data Protection Regulation (“GDPR”); and
"Wij / ons / onze" betekent Xbite Ltd, een naamloze vennootschap geregistreerd in Engeland onder bedrijfsnummer 6520821, waarvan het geregistreerde adres Xbite Ltd Unit 1, Maison Court Midland Way, Barlborough Chesterfield UK S43 4GD

2. Information About Us

2.1 Onze site is eigendom van en wordt beheerd door Xbite Ltd, een naamloze vennootschap geregistreerd in Engeland onder bedrijfsnummer 6520821, waarvan het geregistreerde adres Xbite Ltd Unit 1, Maison Court Midland Way, Barlborough Chesterfield UK S43 4GD is.

2.2 Ons btw-nummer is 928 8279 70.

3. Wat dekt dit beleid?

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op uw gebruik van onze site. Onze Site kan links naar andere websites bevatten. Houd er rekening mee dat wij geen controle hebben over hoe uw gegevens worden verzameld, opgeslagen of gebruikt door andere websites. Wij adviseren u om het privacybeleid van dergelijke websites te controleren voordat u gegevens aan hen verstrekt.

4. Your Rights

4.1 Als gegevenssubject, hebt u de volgende rechten onder de AVG, die dit beleid en ons gebruik van persoonlijke gegevens hebben ontworpen om te handhaven:

4.1.1 Het recht op informatie over onze verzameling en gebruik van persoonlijke gegevens; 4.1.2 Het recht op toegang tot de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren (zie sectie 12); 4.1.3 Het recht op rectificatie als enige persoonlijke gegevens die wij over u bewaren onjuist of onvolledig zijn (neem contact met ons op met behulp van de details in sectie 14); 4.1.4 The right to be forgotten – i.e. the right to ask Us to delete any personal data We hold about you (We only hold your personal data for a limited time, as explained in section 6 but if you would like Us to delete it sooner, please contact Us using the details in section 14); 4.1.5 Het recht om de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken (dat wil zeggen voorkomen); 4.1.6 Het recht op gegevensportabiliteit (verkrijgen van een kopie van uw persoonlijke gegevens voor hergebruik bij een andere dienst of organisatie); 4.1.7 Het recht om ons te verzetten tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor specifieke doeleinden; en 4.1.8 Rechten met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering.

4.2 If you have any cause for complaint about Our use of your personal data, please contact Us using the details provided in section 14 and We will do Our best to solve the problem for you. If We are unable to help, you also have the right to lodge a complaint with the UK’s supervisory authority, the Information Commissioner’s Office.

4.3 For further information about your rights, please contact the Information Commissioner’s Office or your local Citizens Advice Bureau.

5. Welke gegevens verzamelen we?

Afhankelijk van uw gebruik van onze website, kunnen wij enkele of alle van de volgende persoonlijke gegevens verzamelen (zie ook sectie 13 over ons gebruik van cookies en soortgelijke technologieën en ons Cookiebeleid):

5.1 naam;

5.2 contactgegevens zoals e-mailadressen en telefoonnummers;

5.3 demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses;

5.4 IP-adres;

5.5 webbrowser type en versie;

5.6 besturingssysteem;

5.7 een lijst met URL's die beginnen met een verwijzende site, uw activiteit op onze site en de site waar u naartoe gaat;

6. Hoe gebruiken wij uw gegevens?

6.1 Alle persoonlijke gegevens worden veilig verwerkt en opgeslagen, niet langer dan noodzakelijk is in het licht van de reden (en) waarvoor het voor het eerst werd verzameld. Wij zullen te allen tijde aan onze verplichtingen voldoen en uw rechten onder de AVG waarborgen. Zie sectie 7 hieronder voor meer informatie over beveiliging.

6.2 Ons gebruik van uw persoonlijke gegevens zal altijd een wettelijke basis hebben, hetzij omdat dit noodzakelijk is voor onze uitvoering van een contract met u, omdat u heeft ingestemd met Ons gebruik van uw persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld door u te abonneren op e-mails), of omdat het zit in onze legitieme belangen. We kunnen uw gegevens met name gebruiken voor de volgende doeleinden:

6.2.1 Uw account verstrekken en beheren; 6.2.2 Verstrekking en beheer van uw toegang tot onze site; 6.2.3 Personaliseren en afstemmen van uw ervaring op onze site; 6.2.4 Onze producten aan u leveren (houd er rekening mee dat wij uw persoonlijke gegevens nodig hebben om een ​​contract met u aan te gaan); 6.2.5 Personaliseren en afstemmen van onze producten voor u; 6.2.6 Beantwoorden van e-mails van u; 6.2.7 U e-mails bezorgen waarvoor u zich hebt aangemeld (u kunt zich op elk gewenst moment afmelden of afmelden door klikken op de link waarmee u zich afmeldt in e-mails die we u sturen, of door u af te melden via het communicatiecentrum; 6.2.8 Analyse van uw gebruik van onze site en het verzamelen van feedback om ons in staat te stellen onze site en uw gebruikerservaring voortdurend te verbeteren;

6.3 Met uw toestemming en / of waar dit wettelijk is toegestaan, kunnen wij uw gegevens ook voor marketingdoeleinden gebruiken, bijvoorbeeld door contact met u op te nemen via e-mail, telefoon, sms of post met informatie, nieuws en aanbiedingen over onze producten. We zullen u echter geen ongevraagde marketing of spam sturen en zullen alle redelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat wij uw rechten volledig beschermen en voldoen aan onze verplichtingen krachtens de AVG en de privacy- en elektronische communicatie (EG-richtlijn) 2003.

6.4 Derden (inclusief Google AdSense) waarvan de inhoud op onze site wordt weergegeven, kunnen cookies van derde partijen gebruiken, zoals hieronder beschreven in sectie 13. Raadpleeg sectie 13 voor meer informatie over het beheren van cookies. Houd er rekening mee dat wij geen controle hebben over de activiteiten van dergelijke derden, noch over de gegevens die zij verzamelen en gebruiken en u adviseren om het privacybeleid van dergelijke derden te controleren.

6.5 U hebt het recht om te allen tijde uw toestemming aan Ons in te trekken met gebruik van uw persoonlijke gegevens en om te verzoeken dat wij deze verwijderen.

6.6 We bewaren uw persoonlijke gegevens niet langer dan noodzakelijk is in het licht van de reden (en) waarvoor deze voor het eerst werd verzameld.

7. Hoe en waar slaan we uw gegevens op?

7.1 We bewaren uw persoonlijke gegevens slechts zolang als nodig is om deze te gebruiken zoals hierboven beschreven in sectie 6 en / of zolang als wij uw toestemming hebben om deze te bewaren.

7.2 Uw gegevens worden alleen in het VK opgeslagen.

8. Do We Share Your Data?

8.1 Onverminderd sectie 8.2, zullen we uw gegevens niet delen met derden voor welke doeleinden dan ook.

8.2 In bepaalde omstandigheden, kunnen wij wettelijk verplicht zijn om bepaalde gegevens in ons bezit te delen, waaronder uw persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld wanneer we betrokken zijn in een gerechtelijke procedure, wanneer we voldoen aan wettelijke verplichtingen, een gerechtelijk bevel of een overheidsinstantie.

8.3 We kunnen uw gegevens delen met andere bedrijven in onze groep. Dit omvat onze holdingmaatschappij en haar dochterondernemingen.

8.4 We kunnen in sommige gevallen een contract afsluiten met derden om namens u diensten aan u te leveren. Deze kunnen betalingsverwerking, levering van goederen, faciliteiten voor zoekmachines, advertenties en marketing omvatten. In sommige gevallen hebben de externe partijen mogelijk toegang nodig tot sommige of al uw gegevens. Wanneer uw gegevens voor een dergelijk doel zijn vereist, zullen Wij alle redelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en veilig worden behandeld en in overeenstemming met uw rechten, onze verplichtingen en de verplichtingen van de derde op grond van de wet

8.5 We kunnen statistieken verzamelen over het gebruik van onze site, inclusief gegevens over verkeer, gebruikspatronen, gebruikersnummers, verkoop en andere informatie. Al dergelijke gegevens worden geanonimiseerd en bevatten geen persoonlijk identificeerbare gegevens of geanonimiseerde gegevens die kunnen worden gecombineerd met andere gegevens en worden gebruikt om u te identificeren. We kunnen van tijd tot tijd dergelijke gegevens delen met derde partijen, zoals potentiële investeerders, gelieerde ondernemingen, partners en adverteerders. Gegevens worden alleen gedeeld en gebruikt binnen de grenzen van de wet.

8.6 The third party data processors used by Us and listed below are located outside of the European Economic Area (“the EEA”) (The EEA consists of all EU member states, plus Norway, Iceland, and Liechtenstein). Where We transfer any personal data outside the EEA, We will take all reasonable steps to ensure that your data is treated as safely and securely as it would be within the UK and under the GDPR.

8.7 In bepaalde omstandigheden kunnen wij wettelijk verplicht zijn om bepaalde gegevens waarover wij beschikken te delen, bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens, wanneer we betrokken zijn in een gerechtelijke procedure, wanneer we voldoen aan wettelijke vereisten, een gerechtelijk bevel of een overheidsinstantie.

9. Wat gebeurt er als ons bedrijf van eigenaar verandert?

9.1 We kunnen van tijd tot tijd onze activiteiten uitbreiden of verminderen en dit kan de verkoop en / of de overdracht van controle over ons bedrijf of een deel daarvan met zich meebrengen. Alle persoonlijke gegevens die u hebt verstrekt, worden, indien relevant voor elk onderdeel van Ons bedrijf dat wordt overgedragen, samen met dat onderdeel overgedragen en de nieuwe eigenaar of nieuwe controlerende partij zal, volgens de voorwaarden van dit Privacybeleid, worden toegestaan om die gegevens alleen te gebruiken voor dezelfde doeleinden waarvoor deze oorspronkelijk door Ons werden verzameld.

9.2 In het geval dat uw gegevens op een dergelijke manier worden overgedragen, wordt u niet van tevoren gecontacteerd en op de hoogte gesteld van de wijzigingen.

10. Hoe kunt u uw gegevens beheren?

10.1 Wanneer u persoonlijke gegevens verzendt via onze site, kunt u opties krijgen om Ons gebruik van uw gegevens te beperken. In het bijzonder proberen Wij u een sterke controle te geven op Ons gebruik van uw gegevens voor directmarketingdoeleinden (inclusief de mogelijkheid om u af te melden voor het ontvangen van e-mails van Ons die u kunt doen door u af te melden met behulp van de links in Onze e-mails en op het moment van het verstrekken van uw gegevens).

10.2 You may also wish to sign up to one or more of the preference services operating in the UK: The Telephone Preference Service (“the TPS”), the Corporate Telephone Preference Service (“the CTPS”), and the Mailing Preference Service (“the MPS”). These may help to prevent you receiving unsolicited marketing. Please note, however, that these services will not prevent you from receiving marketing communications that you have consented to receiving.

11. Uw recht om informatie achter te houden

11.1 U hebt toegang tot bepaalde delen van onze website zonder enige gegevens te verstrekken. Om alle functies en functies die beschikbaar zijn op onze site te gebruiken, moet u mogelijk bepaalde gegevens verzamelen of toestaan.

11.2 U mag Ons gebruik van cookies beperken. Zie sectie 13 en Ons Cookiebeleid voor meer informatie.

12. Hoe kunt u toegang krijgen tot uw gegevens?

U hebt het recht om een ​​kopie te vragen van uw persoonlijke gegevens die door ons worden bewaard (waar dergelijke gegevens worden bewaard). Onder de GDPR zijn geen kosten verschuldigd en wij zullen alle informatie die in antwoord op uw verzoek wordt verstrekt kosteloos verstrekken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de contactpagina , of gebruik de contactgegevens hieronder in sectie 14.

13. Ons gebruik van cookies

Onze Site kan bepaalde first party Cookies op uw computer of apparaat plaatsen en openen. First party-cookies zijn cookies die rechtstreeks door ons worden geplaatst en alleen door ons worden gebruikt. Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze site te vergemakkelijken en te verbeteren en om onze producten en diensten te leveren en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, kunt u ook bepaalde externe cookies op uw computer of apparaat ontvangen. Cookies van derden zijn die geplaatst door websites, diensten en / of andere partijen dan ons. Cookies van derden worden op onze site gebruikt voor advertentieservices. Onze site maakt bovendien gebruik van analysediensten van Google, die ook cookies gebruiken. Website-analyse verwijst naar een reeks hulpmiddelen die wordt gebruikt om gebruiksstatistieken te verzamelen en te analyseren, waardoor Ons beter inzicht krijgt in hoe mensen Onze Site gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie ons Cookiebeleid.

14. Contact opnemen met ons

Als u vragen heeft over onze site of dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via ons contactformulier, per telefoon op (+44) 333 101 4456 of per post op Xbite Ltd Unit 1, Maison Court Midland Way, Barlborough Chesterfield UK S43 4GD. Zorg ervoor dat uw vraag duidelijk is, vooral als het een verzoek om informatie betreft over de gegevens die wij over u bewaren (zoals onder sectie 12, hierboven).

15. Wijzigingen in ons privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen (bijvoorbeeld als de wet verandert). Alle wijzigingen worden onmiddellijk op onze site geplaatst en u wordt geacht de voorwaarden van het privacybeleid te hebben aanvaard bij uw eerste gebruik van onze site na de wijzigingen. We raden u aan deze pagina regelmatig te bezoeken om up-to-date te blijven.